Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ! ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!


ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ! ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Η θρασύδειλη επίθεση και ο τραυματισμός του συντρόφου, μέλους της ΟΕΝ και του ΕΕΚ, από ομάδα νεονάζι της ΕΔΗ (Εθνική Δράση Ηλείας) στον Πύργο δεν ήταν τυχαίο περιστατικό. Η ενέδρα στήθηκε κάτω από το σπίτι του συντρόφου, φοιτητή-γνωστού για τη δράση του στο αντιφασιστικό κίνημα της περιοχής, και μια ομάδα νεοναζί τραμπούκων του επιτέθηκε πισώπλατα και τον τραυμάτισε στις 6 Σεπτεμβρίου 2013. Λίγες μέρες μετά η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και η άγρια επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα φανέρωσαν σε ολόκληρο το λαό πως τα λυσσασμένα σκυλιά του φασιστικού παρακράτους προσπαθούσαν να αποδείξουν στα αφεντικά τους πόσο χρήσιμοι υπηρέτες μπορούν να είναι για να τρομοκρατούν, να τραυματίζουν και να δολοφονούν τον αγωνιζόμενο λαό και τη νεολαία.
Η έκρηξη της οργής του λαού ενάντια στους φασίστες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα οδήγησε στην προσπάθεια των ίδιων των αφεντικών τους, του αστικού κράτους, να τους συλλάβει και να τους θέσει για ένα διάστημα στο περιθώριο. Σήμερα πιστεύουν πως μπορούν να ξαναβγούν στο προσκήνιο παριστάνοντας τη μόνη γνήσια “αντιμνημονιακή” δύναμη και να διεκδικούν την εξουσία. Σήμερα πιστεύουν πως μπορούν να πέσουν στα μαλακά για όλα τα εγκλήματα τους και ότι ίσως λησμονήσαμε το αποκρουστικό πρόσωπο των φασιστών φονιάδων και τραμπουκών, της ίδιας της Χρυσής Αυγής και των διάφορων ακραίων παρακλαδιών της όπως η ΕΔΗ.
Πιστεύουν ότι θα πέσει στα μαλακά και ο διαβόητος φασίστας τραμπούκος Ν. Παπαδόπουλος με την εκδίκαση στα δικαστήρια του Πύργου την Πέμπτη 1 Οκτώβρη της έφεσης που άσκησε μετά την πρωτόδικη καταδίκη του σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή για την επίθεση στο σύντροφο. Το γεγονός ότι καλέστηκε μόνο ένας από τους τρεις μάρτυρες κατηγορίας αποτελεί ένδειξη του τρόπου μεταχείρισης που του επιφυλάσσεται από τις δικαστικές αρχές.
Καλούμε ολόκληρη τη νεολαία, τους εργαζόμενους, το λαό να δείξει πως όχι μόνο δεν θα αφήσουμε να περάσει ο φασισμός, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τον συντρίψουμε κάθε φορά που πάει να σηκώσει κεφάλι.
Καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση στα δικαστήρια του Πύργου στις 9 το πρωί της Πέμπτης 1 Οκτώβριου 2015 για να δείξουμε πως δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε.
Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του Ν. Παπαδόπουλου και όλων των ναζιστών εγκληματιών.
Απαιτούμε την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης τραμπούκων της ΕΔΗ σε αντιφασίστες φοιτητές στον Πύργο το Φλεβάρη του 2013. Όχι στην παραγραφή και τη συγκάλυψη των εγκλημάτων.

Να τσακίσουμε το φασισμό, το κράτος που τον υποθάλπει και το σύστημα που τον γεννά!
ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 9 ΠΜ.


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
konservokouti-oen.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.