Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣ

Η αιφνιδιαστική και πραξικοπηματική απόφαση συνεργασίας μιας σειράς σχημάτων της ΕΑΑΚ με το Αριστερό Δίκτυο Νεολαίας μας έφερε αντιμέτωπους με μια πολιτική ανοίγματος της ΕΑΑΚ σε δυνάμεις του “αριστερού” εθνικισμού.
Σε μια τέτοια κοινή εκλογική συνεργασία της Κρούσης-ΕΑΑΚ με το “αριστερό” εθνικιστικό ΑΡΔΙΝ (Παρέμβαση-Σχέδιο Β) αντιταχθήκαμε και στο Φυσικό της Πάτρας. Η σχετική πρόταση για μια εκλογική συνεργασία στις φοιτητικές εκλογές της 13ης Μαϊου ήρθε στο σχήμα μόλις μια εβδομάδα πριν τις φοιτητικές εκλογές.
Η αντίδραση μας στην πρόταση αυτή που κινήθηκε από την πλειοψηφία των αγωνιστών του σχήματος που πρόσκεινται στην ΑΡΑΝ δεν απέτρεψε την κοινή κάθοδο.
Αρνούμενοι να αποδεχθούμε τετελεσμένα γεγονότα και υπερασπιζόμενοι τη δική μας και άλλων αγωνιστών της ΕΑΑΚ διεθνιστική επαναστατική ταυτότητα καταθέσαμε στο Διοικητικό Συμβούλιιο του φοιτητικού συλλόγου Φυσικού την Τρίτη 12 Μαΐου ξεχωριστό ψηφοδέλτιο υπό τον τίτλο “Αλτερνατίβα-ΕΑΑΚ”.
Η ψήφος της Κρούσης-ΕΑΑΚ, του ΑΡΔΙΝ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο ΔΣ απέρριψε τον συγκεκριμένο τίτλο, με ένσταση που κατάθεσε η ίδια η Κρούση-ΕΑΑΚ.
Με το δεδομένο αυτού του αδικαιολόγητου και ξένου στην πρακτική της επαναστατικής αριστεράς και της ΕΑΑΚ αποκλεισμού, κατεβαίνουμε με το ψηφοδέλτιο “Αλτερνατίβα-Επαναστατική Αριστερή Πρωτοβουλία”.
Συνεχίζουμε ανυποχώρητα την πάλη μας για τον επαναστατικό προλεταριακό διεθνισμό μέσα στο φοιτητικό κίνημα.

Συμβούλιο Δράσης της ΟΕΝ
13/5/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.