Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί από μέρα σε μέρα, το σκάνδαλο της δίκης του δολοφόνου αστυνομικού και του συνεργού του, που το βράδυ της 6 Δεκέμβρη 2008 σκότωσαν εν ψυχρώ τον 15χρονο μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Τη στιγμή που μια οξεία κοινωνική και πολιτική κρίση αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς στη χρεοκοπημένη καπιταλιστική Ελλάδα, η Κυβέρνηση, κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί, μπάτσοι και δικαστές, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για την συγκάλυψη της κρατικής δολοφονίας του Αλέξη.

Η εξέλιξη της δίκης κάνει φανερό ότι όλοι οι «επίσημοι φορείς», επιχειρούν να κατασκευάσουν μια σκευωρία για να ρίξουν στα μαλακά το αστυνόμο-εκτελεστή, σκυλεύοντας τη μνήμη του δολοφονημένου μαθητή. Μεταφέροντας τη δίκη στην Άμφισσα για να μπορούν να κρύβονται από την «δημοσιότητα», να κρατούν ανενόχλητους τους δολοφόνους από τη λαϊκή οργή, να κουκουλώνουν τα όσα σκανδαλώδη διαδραματίζονται εκεί. Εξαπολύοντας με τη βοήθεια του Κούγια - δικηγόρου του υποκόσμου και αστέρα της τηλε-χωματερής- ένα όργιο λάσπης κατά του Αλέξανδρου και της οικογένειάς του, των φίλων του και όλων των αυτόπτων μαρτύρων στη δολοφονία, συκοφαντώντας τους για την πολιτική τους δράση. Κατασκευάζοντας με τη βοήθεια ψευδομαρτύρων αστυνομικών και άλλων, μαρτυρίες-μαϊμού, για να μην ξεκαθαριστεί η καταδικαστική για τους δολοφόνους αλήθεια. Πόσο ακόμα θα το ανεχόμαστε;

Η Κυβέρνηση Παπανδρέου- ΔΝΤ- ΕΕ, είναι πολιτικά υπεύθυνη για την επιχείρηση συγκάλυψης της κρατικής δολοφονίας, με πασιφανή στόχο τον μετριασμό της ποινής στους δολοφόνους, μια πράξη πολιτικής ρεβάνς για την εξέγερση του Δεκέμβρη και τις αντι-καθεστωτικές της παρακαταθήκεςσήμερα. Ξέρουν ότι ο Κορκονέας αντιπροσωπεύει την αστική εξουσία στο σύνολό της. Η δολοφονία του Αλέξανδρου δεν ήταν πράξη ενός «τρελού μπάτσου», αλλά ο πιο αιματοβαμμένος κρίκος σε μια αλυσσίδα κρατικής καταστολής, πριν και μετά την 6η Δεκέμβρη. Ο δολοφόνος Κορκονέας, είναι όργανο του ίδιου κράτους που οργάνωσε την μανιώδη επίθεση κατά των διαδηλωτών την 6η Δεκέμβρη του 2009. Είναι ένας από τους χιλιάδες των νέων ταγματασφαλίτικων ομάδων που αλωνίζουν στους δρόμους όλης της χώρας, πρωτοστατούν στις «αντι-τρομοκρατικές εκστρατείες», κακοποιούν και δολοφονούν μετανάστες. Είναι η προσωποποίηση των αστυνόμων μπράβων ενός παρακμιακού και επικίνδυνου καπιταλιστικού καθεστώτος. Είναι η έκφραση του δολοφονικού μίσους που αισθάνεται η άρχουσα τάξη και οι υπάλληλοί της για τη νεολαία.

Η απαίτηση για την καταδίκη των Κορκονέα-Σαραλιώτη, δεν είναι μόνο απαίτηση τιμής στη μνήμη ενός νεκρού μας. Δεν είναι μόνο μια πλευρά του αγώνα για τη δικαίωση της εξέγερσης του Δεκέμβρη. Είναι αγώνας ενάντια στην προ-φυλάκιση του Μάριου Ζέρβα και το μπαράζ συλλήψεων με την τρόμο-υστερία των ημερών μας. Είναι μια δήλωση ετοιμότητας για το παρόν των ταξικών συγκρούσεων των ημερών μας, την ανατροπή της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και του τρομο-κράτους, την εξουσία των εργαζομένων και τον ελευθεριακό κομμουνισμό.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤO TΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΟΣ

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΔΝΤ-Ε.Ε



ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ- ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.