Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 11ης ΜΑΗ

Η Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας καλεί όλους τους μαθητές, φοιτητές, άνεργους και εργαζόμενους νέους στην Γενική Απεργία της 11ης Μάη, την 11η κατά σειρά γενική απεργία που καλείται από την μέρα που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την κυβέρνηση.

Αυτή η γενική απεργία γίνεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την νεολαία και όλους τους εργαζόμενους. Η πρώτη φάση του μνημονίου έχει αποτύχει πλήρως και τώρα η κυβέρνηση και η τρόικα ετοιμάζουν την δεύτερη η οποία πέρα από τα ήδη ψηφισμένα μέτρα συμπληρώνεται με ένα κύμα αποκρατικοποιήσεων και ξεπουλήματος κομματιών του δημόσιου τομέα. Κομμάτι αυτού του γενικευμένου Καλλικράτη είναι και το κλείσιμο των 1000 σχολείων, η μείωση των εισακτέων στα πανεπιστήμια και η διάλυση των σχολείων και των σχολών.

Η νεολαία συνολικά καλείται να πληρώσει τα «σπασμένα» του ελληνικού και παγκόσμιου καπιταλισμού, την στιγμή που δεν έχει ζήσει καν την δανεική ευημερία του παρελθόντος που παπαγαλίζουν καθημερινά τα φερέφωνα της κυβέρνησης και του ΔΝΤ στα ΜΜΕ. Μας καλούν να πληρώσουμε την κρίση την στιγμή που η ανεργία στους νέους έχει φτάσει το 36,1%, τη στιγμή που οι καλύτερες προβλέψεις για το μέλλον που μας ετοιμάζουν είναι η ελαστική εργασία.

Η νεολαία στο πλευρό της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων πρέπει να παλέψει:
• Για την ολική διαγραφή του εξωτερικού χρέους.
• Την εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος και όλων των βασικών τομέων της οικονομίας κάτω από εργατικό έλεγχο και διαχείριση.
• Την ανατροπή της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και όλων των μέτρων της.
• Την εργατική εξουσία και τον παγκόσμιο ελευθεριακό κομμουνισμό.


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.