Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ VILLA AMALIAS



Οι ονειροπόλοι, οι χαμένοι, οι τρελοί
Είναι επικίνδυνοι όλοι αυτοί
Θα έπρεπε κιόλας να ‘χουν ήδη συλληφθεί”

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ VILLA AMALIAS


Το πρωινό της Πέμπτης 20 Δεκέμβρη οι δυνάμεις καταστολής και ο εισαγγελέας εισέβαλαν σε κτίριο στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέυδεν, στην Κατάληψη Villa Amalias. Τα δελτία των 8 μας ενημέρωσαν πως πρόκειται για κάποιο άνδρο ανομίας, διακίνησης ναρκωτικών, και ταυτόχρονα ένα χώρο όπου άδεια μπουκάλια μπίρας από πάρτι συγχρωτίζονται με καθαριστικό υγρό τυπογραφικού αποτελώντας δυνάμει επικίνδυνο εκρηκτικό μηχανισμό. Οκτώ άτομα τα οποία βρέθηκαν μέσα στο χώρο της Κατάληψης συνελήφθησαν για να βρεθούν στα χέρια των Ιαβέρηδων του κράτους με στημένες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή εκρηκτικών, φωτοβολίδων και ναρκωτικών.

Στο “άνδρο διακίνησης ναρκωτικών”, για το οποίο μας μιλάνε τα παπαγαλάκια, βρέθηκαν -ή φυτεύτηκαν- μόλις 1,2 γραμμάρια χασίς (με απλές αριθμητικές πράξεις μιλάμε για 150 μιλιγκράμ ανά συλληφθέντα). Ο μύθος καταρρέει αλλά οι πραγματικές κατηγορίες δε θα παρουσιαστούν στα αστικά δικαστήρια. Οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες από τη Villa Amalias διώκονται επειδή υψώνουν τη φωνή της αντίστασης στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, όπως οι “4 της Πάτρας”, η Κατάληψη Δέλτα ή πιο πρόσφατα οι 70 περίπου προσαχθέντες της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στο Βόλο στις 22/12 -όπου προσήχθη και σύντροφος του ΕΕΚ. Δεν είναι τυχαία η εισβολή σε μια κατάληψη μετά από 23 χρόνια ζωής. Η άθλια τρικομματική κυβέρνηση του Σαμαρά, πολιτικός επικεφαλής ενός χρεοκοπημένου κράτους, αφήνει τις φιέστες για τη λήψη της νέας δόσης μονάχα για να στήσει ανθρώπινες ζωές στον τοίχο. Γνωρίζουν ότι η επιτυχία τους είναι ψευδεπίγραφη και ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα χτυπώντας αγωνιστές και αυτοδιαχειριζόμενους κοινωνικούς χώρους, χώρους που συγκεντρώνουν μια άλλη νεολαία που δε χωράει στα πλαίσια της καταρρέουσας κανονικότητας τους. Τα ΜΑΤ στους δρόμους κυνηγάνε να συλλάβουν το χνάρι της εξέγερσης του Δεκέμβρη του 2008, αλλά δεν μπορεί κανείς μπάτσος να συλλάβει ένα χείμαρρο που έρχεται από το μέλλον.

Καταγγέλλουμε απερίφραστα την εισβολή στην Κατάληψη Villa Amalias.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων συντρόφων και συντροφισσών και την απόσυρση κάθε κατηγορίας εναντίον τους. Κάτω τα χέρια από όλους τους αγωνιστές.

Όσο θα υπάρχουν οι καπιταλιστές και το κράτος τους, το δίλημμα θα παραμένει:
Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ!


ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ
ΝΕΟΛΑΙΑΣ


konservokouti-oen.blogspot.gr

www.eek.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.