Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Πανελλαδικός κύκλος εκδηλώσεων της Οργάνωσης Επαναστατικής Νεολαίας Θα ζήσουμε την επανάσταση - να οργανώσουμε τη νίκη της


Πανελλαδικός κύκλος εκδηλώσεων της Οργάνωσης Επαναστατικής Νεολαίας
Θα ζήσουμε την επανάσταση - να οργανώσουμε τη νίκη της

Η Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας καλεί τους φίλους της και όλους τους μαχητές νέους του κινήματος να συμμετάσχουν στον πανελλαδικό κύκλο εκδηλώσεων που ξεκινά στις 16 Φλεβάρη από τη Θεσσαλονίκη.
Από την πόλη που μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία του το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, η ΟΕΝ καλεί την άνεργη, ελαστικά εργαζόμενη, φοιτητική και μαθητική νεολαία να πάρει και αυτή τη ζωή της στα χέρια της, να ανατρέψει την κυβέρνηση της ντόπιας και ξένης τρόικας και να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την εργατική εξουσία και τον κομμουνισμό.
Στο επίκεντρο της δράσης μας βρίσκεται η πάλη ενάντια στην κρατική καταστολή, το φασισμό, τη μαζική ανεργία και τη μαύρη εργασία, την εμπορευματοποίηση, τη διάλυση της δημόσια παιδείας, υγείας και πρόνοιας.
Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές συνοικίες της Αθήνας (Κέντρο, Δάφνη, Πετράλωνα, Ίλιον, Ελληνικό, Χαϊδάρι, Μαρούσι κ.ά.), Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο και άλλες πόλεις.
Μέχρι τώρα έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις, ενώ πολλές άλλες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Καλούμε κάθε φίλο της ΟΕΝ να έλθει σε επικοινωνία μαζί μας στο konservokouti@yahoo.gr

Πανελλαδικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων της ΟΕΝ

  • 16 Φλεβάρη Θεσσαλονίκη-Πολυτεχνείο 6μ.μ. "Το Σχέδιο Αθηνά στα ΑΕΙ-ΤΕΙ και τι πρέπει να κάνουμε για να το ανατρέψουμε"
  • 21 Φλεβάρη Βόλος-Αρχιτεκτονική 8.30μμ
  • 2 Μάρτη- Πάτρα-Παράρτημα 6μμ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.