Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Καταγγελία Ο.Ε.Ν. Θεσσαλονίκης για την επίθεση φασιστών στο ΠΑΜΑΚ


  Η Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης καταγγέλλει μετά βδελυγμίας την απαράδεκτη φασιστική επίθεση που δέχθηκαν φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από μια συμμορία ακροδεξιών τραμπούκων, εχθές Πέμπτη 4/4.
     Η ομάδα των 15 περίπου παρακρατικών φασιστών, εξοπλισμένη με ρόπαλα και κράνη, επιχείρησε να εισβάλει στον χώρο του Πανεπιστημίου και να προπηλακίσει φοιτητές και φοιτήτριες της Ε.Α.Α.Κ. που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο φουαγιέ και διένειμαν το υλικό τους. Η προφανής όμως άγνοια τους για οτιδήποτε έχει σχέση με το πανεπιστήμιο δεν τους επέτρεψε να υπολογίσουν την δύναμη και τα αντανακλαστικά του Φοιτητικού Κινήματος. Σχεδόν αμέσως δεκάδες αντιφασίστες φοιτητές της Ε.Α.Α.Κ. και άλλων αριστερών οργανώσεων συνέρρευσαν στο ΠΑ.ΜΑΚ. και οδήγησαν τους θρασύδειλους τραμπούκους σε άτακτη φυγή. Ευτυχώς που σε αντίθεση με τα Χανιά ο ήδη βεβαρυμμένος από απόβλητα Θερμαϊκός, βρίσκονταν αρκετά μακριά και δεν χρειάστηκε να μολυνθεί και με άλλες ακαθαρσίες!
     Οι νοσταλγοί του Χίτλερ δεν έχουν θέση στο πανεπιστήμιο! Δεν έχουν θέση πουθενά! Όσο και αν νομίζουν πως οι καιροί τους ευνοούν εξ' αιτίας της εκλογικής ανόδου της Χρυσής Αυγής, οι πλατιές μάζες της νεολαίας και των εργατών θα βρίσκονται απέναντι τους!
    Καλούμε όλους τους νεολαίους φοιτητές ή μη αλλά και τους γονείς τους, καθώς επίσης τους εργαζόμενους και άνεργους της πόλης σε επαγρύπνηση! Να μην αφήσουμε να εξαπλωθεί και άλλο το αποκρουστικό απόστημα του φασισμού.  Είναι απαραίτητη η συγκρότηση ομάδων αυτοάμυνας από εργαζόμενους και νεολαίους που θα προστατεύουν τις γειτονιές, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια από τους Νεοναζί. Όσο και αν μας απειλούν δεν μας φοβίζουν!
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.